Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Dnes je 24. január 2021.
Kontakt
MENU
Úvod
Biologické pomocné látky
Kvasinky
Enzýmy
Bakterie
Živné soli
Sirné zlúčeniny
Aktívne uhlie
Bentonity
Číriace látky
Číriace komplexy
Taníny
Stabilizačné prostriedky
Dosky Pall-Seitz-Schenk
Úvod
Biologické pomocné látky
Kvasinky
Enzýmy
Bakterie
Živné soli
Sirné zlúčeniny
Aktívne uhlie
Bentonity
Číriace látky
Číriace komplexy
Taníny
Stabilizačné prostriedky
Dosky Pall-Seitz-Schenk
BIOLOGICKÉ POMOCNÉ LÁTKY
Názov produktu
Účel použitia
Návod k použitie
Dávkovanie
Balenie
FERMANN FLOREAL
Biologická pomocná látka pre kvasenie bielych a ružových muštov.
Pridať FERMANN FLOREAL do 48 hodín po inokulácii kvasiniek. Rozpustiť potrebnú dávku v pomere 1:10 vo vode alebo v mušte a premiešať dobre.
10-40 g/hl pre biele a ružové mušty
1 kg vrecká
FERMANN SPICY
Biologická pomocná látka pre kvasenie červených rmutov a ružových muštov.
Pridať FERMANN SPICY do 48 hodín po inokulácii kvasiniek. Rozpustiť potrebnú dávku v pomere 1:10 vo vode alebo v mušte a premiešať dobre.
10-40 g/hl pre biele a ružové mušty
1 kg vrecká