Názov produktu | Účel použitia | Návod k použitie | Dávkovanie | Balenie |
---|---|---|---|---|
PK SOL M | Klarifikant a stabilizátor vín a muštov. | Rozpustiť potrebnú dávku vo vode v pomere 1:10 za stáleho miešania (1 hodinu). | 20-60 g/hl podľa prípadov a operačných podmienok.( maximálna dovolená dávka je 110g/hl) | 10 kg vrecia |
ALFA-P | Klarifikant, stabilizátor, polyzlučenina v prášku na ošetrenie akostných bielych a červených vín. | Rozpustiť potrebnú dávku v studenej vode v pomere 1:10 za stáleho miešania, nechať postáť suspenziu 30 minút a potom pridať tenkým pramienkom do ošetrovaného výrobku, za stáleho miešania a dbať pri tom na to, aby sa vyhlo kontaktu so vzduchom. | 40-90 g/hl v červených vínach 30-80 g/hl v bielych vínach |
1,5 kg a 20 kg vrecia |
P-FRESH | Klarifikant- polyzlučenina pre biele mušty a vína, kompatibilný so zariadením Oenoflow. | Rozpustiť potrebnú dávku vo vode v pomere 1:10 za stáleho miešania, nechať chvíľu postáť a potom pridať tenkým pramienkom do ošetrovaného výrobku, za stáleho miešania. | 30-60 g/hl podľa prípadov a operačných podmienok | 15 kg vrecia |
P-STAR | Klarifikant, stabilizátor, polyzlučenina pre akostné biele vína. | Rozpustiť potrebnú dávku vo vode v pomere 1:10 za stáleho miešania, nechať chvíľu postáť a potom pridať tenkým pramienkom do ošetrovaného výrobku, za stáleho miešania. | 30-80 g/hl podľa prípadov a operačných podmienok | 15 kg vrecia |