Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
 Dnes je 29. november 2020.
Kontakt

ČÍRIACE KOMPLEXY
Názov produktu Účel použitia Návod k použitie Dávkovanie Balenie
PK SOL M Klarifikant a stabilizátor vín a muštov. Rozpustiť potrebnú dávku vo vode v pomere 1:10 za stáleho miešania (1 hodinu). 20-60 g/hl podľa prípadov a operačných podmienok.( maximálna dovolená dávka je 110g/hl) 10 kg vrecia
ALFA-P Klarifikant, stabilizátor, polyzlučenina v prášku na ošetrenie akostných bielych a červených vín. Rozpustiť potrebnú dávku v studenej vode v pomere 1:10 za stáleho miešania, nechať postáť suspenziu 30 minút a potom pridať tenkým pramienkom do ošetrovaného výrobku, za stáleho miešania a dbať pri tom na to, aby sa vyhlo kontaktu so vzduchom. 40-90 g/hl v červených vínach

30-80 g/hl v bielych vínach
1,5 kg a 20 kg vrecia
P-FRESH Klarifikant- polyzlučenina pre biele mušty a vína, kompatibilný so zariadením Oenoflow. Rozpustiť potrebnú dávku vo vode v pomere 1:10 za stáleho miešania, nechať chvíľu postáť a potom pridať tenkým pramienkom do ošetrovaného výrobku, za stáleho miešania. 30-60 g/hl podľa prípadov a operačných podmienok 15 kg vrecia
P-STAR Klarifikant, stabilizátor, polyzlučenina pre akostné biele vína. Rozpustiť potrebnú dávku vo vode v pomere 1:10 za stáleho miešania, nechať chvíľu postáť a potom pridať tenkým pramienkom do ošetrovaného výrobku, za stáleho miešania. 30-80 g/hl podľa prípadov a operačných podmienok 15 kg vrecia