Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
 Dnes je 29. november 2020.
Kontakt

ČÍRIACE LÁTKY
Názov produktu Účel použitia Návod k použitie Dávkovanie Balenie
ISTANT GEL 45 Roztok veľmi čistej želatíny s vysokou koncentráciou.

Na prevenciu oxidačných reakcii.

Na odstránenie tanínu z vín.
Rozpustiť potrebnú dávku vo vode alebo priamo vo víne a a pomaly pridať do celého objemu. 5-30 g/hl do muštu a mladého vína 25 kg kanister
ISTANT GEL Umožňuje rýchle zníženie zakalenosti o polovicu a sediment, ktorý sa vytvorí na dne kade, je ľahko separovateľný od čírej časti. Rozpustiť potrebnú dávku vo vode alebo priamo vo víne a a pomaly pridať do celého objemu. 5-15 g/hl ako klarifikačný koadjuvant

15-30 g/hl ako stabilizátor farby v červených vínach

30-80 g/hl ako odstraňovač tanínov v závislosti od ich obsahu
1 kg fľaša a 25 kg kanister
PVPP-V Adsorbent fenolových zlúčenín. Rozpustiť potrebnú dávku v studenej vode v pomere 1:10 a pridať do celého množstva jeden deň pred filtráciou (pomocnou). 5-10 g/hl pre biele vína

10 - 50 g/hl pre červené a biele oxidované vína

Do 80 g/hl pre veľmi oxidované vína (maximálny limit podľa Nariadenia 1622/00/ES)
1 kg sáčky a 20 kg sudy
XILES 40 Kremičitá soľ vysokej kvality a vysokej koncentrácie (40%). Potrebnú dávku homogénne rozmiešať v celom množstve. Najprv by sa mal pridať XILES 40 a až potom ISTANT GEL. 30-70 g/hl v muštoch a šťavách v spojení s 15-30 g/hl ISTANT GELu

15-30 g/hl vo vínach v spojení s 3-10 g/hl ISTANT GELu
25 kg kanister