Názov produktu | Účel použitia | Návod k použitie | Dávkovanie | Balenie |
---|---|---|---|---|
CLEARSPEED L | Kvapalný enzým s vysokou koncentráciou pektinázy. | Aby sa napomohlo kompletnej homogenizácii produktu v celej ošetrovanej mase, rozpustiť CLEARSPEED L vo vode v pomere 1:10 | 0,5-2 ml/hl pre statickú klarifikáciu pri teplote 5-12 °C počas 3-8 hodín 1 ml/hl pre flotáciu, minimálne 2 hodiny |
10 kg |
SWEETPRESS L | SWEETPRESS L sa používa pre pelikulárnu maceráciu bielych odrôd hrozna. | Počas plnenia pridať SWEETPRESS L do mlynčeka alebo ak je to možné, do vozu na dopravu hrozna. | 3 ml/q pre pelikulárnu maceráciu pri teplote 6-12 °C počas 2-14 hodín 3 ml/q pre kryomaceráciu počas 2 – 6 hodín |
10 kg |
ZIMOPEC P110L | Špecifický na zlepšenie klarifikácie a filtrácie muštov a štiav. | Vhodne rozpustiť produkt vo vode, mušte alebo šťave pred jeho homogénnym pridaním do masy. | 0,5-2 g/hl | 1kg a 25 kg |
ZIMOPEC PML | Na zlepšenie lisovania hrozna | Vhodne rozpustiť produkt vo vode, mušte alebo šťave pred jeho homogénnym pridaním do masy. | 0,5-3 g/hl | 1kg a 25 kg |
ZIMOPEC PX1 | Pri macerácii: na lepšiu extrakciu farby a skrátenie dôb. | Vhodne rozpustiť produkt vo vode, mušte alebo šťave pred jeho homogénnym pridaním do masy. | 1-3 g/hl | 1kg a 25 kg |