Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
 Dnes je 29. november 2020.
Kontakt

ENZÝMY
Názov produktu Účel použitia Návod k použitie Dávkovanie Balenie
CLEARSPEED L Kvapalný enzým s vysokou koncentráciou pektinázy. Aby sa napomohlo kompletnej homogenizácii produktu v celej ošetrovanej mase, rozpustiť CLEARSPEED L vo vode v pomere 1:10 0,5-2 ml/hl pre statickú klarifikáciu pri teplote 5-12 °C počas 3-8 hodín
1 ml/hl pre flotáciu, minimálne 2 hodiny
10 kg
SWEETPRESS L SWEETPRESS L sa používa pre pelikulárnu maceráciu bielych odrôd hrozna. Počas plnenia pridať SWEETPRESS L do mlynčeka alebo ak je to možné, do vozu na dopravu hrozna. 3 ml/q pre pelikulárnu maceráciu pri teplote 6-12 °C počas 2-14 hodín
3 ml/q pre kryomaceráciu počas 2 – 6 hodín
10 kg
ZIMOPEC P110L Špecifický na zlepšenie klarifikácie a filtrácie muštov a štiav. Vhodne rozpustiť produkt vo vode, mušte alebo šťave pred jeho homogénnym pridaním do masy. 0,5-2 g/hl 1kg a 25 kg
ZIMOPEC PML Na zlepšenie lisovania hrozna Vhodne rozpustiť produkt vo vode, mušte alebo šťave pred jeho homogénnym pridaním do masy. 0,5-3 g/hl 1kg a 25 kg
ZIMOPEC PX1 Pri macerácii: na lepšiu extrakciu farby a skrátenie dôb. Vhodne rozpustiť produkt vo vode, mušte alebo šťave pred jeho homogénnym pridaním do masy. 1-3 g/hl 1kg a 25 kg